K-Vision kozijnen

K-Vision kozijnen: eenvoudig betaalbaar. Klik hier voor de handleiding kozijnen plaatsen

  • Trend
  • Classic
  • Repro Line
  • “Schuifraam”
  • Step

Cube
Voor renovatie en onderhoud passen aannemer en timmerbedrijf steeds vaker kunststof kozijnen toe. Plaatsen van kunststof kozijnen is met de nieuwe generatie intrekprofielen erg eenvoudig. Een product dat kan concurreren met hout, voorzien van KOMO- en VKG-garantie. Lees hier meer over de eigenschappen van kunststof kozijnen en de voor- en nadelen ervan.

K Vision Trend is de ver- vanger van hout door de inbouwdiepte van 112 mm. Het detail hoeft niet te worden aangepast, dus sneller plaatsen! Dit profiel wordt uitgevoerd met aanslagprofiel. Een goed product voor situaties waar je de oude kozijnen als stelkozijn gebruikt of voor slanke HSB (dakkapel, uitbouw, enz.) ReproLine biedt alle voordelen van een kunstofkozijn met het uiterlijk van een houten kozijn. De hoekverbin- dingen zijn gecontramald, wat de oorspronkelijke uitstraling van de woning versterkt.

Het City Kozijn is het ko- zijn voor oude binnenste- den: Het heeft de uitstraling van een schuifraam. Toch is het een volledig kunststof kozijn en voorzien van een draaikiepraam. Een slanke variant op het model Trend door het “sprongetje”. Op de zelfde manier te plaatsen door een 112 mm profiel. Het nieuwe profiel CUBE. De unieke uitstraling van dit profiel is het verrassende resultaat van de kubusvormige uitvoering.